Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε και έχετε την δυνατότητα  μέσω της ενημερωτικής σελίδας μας  να διαβάσετε τον  κανονισμό λειτουργίας ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που πολλές φορές σελίδες σωματείων είτε αγνοούν είτε για αγνώστους λόγους δεν δημοσιεύουν προς ενημέρωση των φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο παραπάνω κανονισμός είναι η βάση και το ευαγγέλιο θα μπορούσαμε να πούμε όλων των καταστατικών λειτουργίας ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.

Έχει πλέον αποδειχθεί, δυστυχώς,  με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας  θέλουν και επιθυμούν  να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο ή  ακόμα περισσότερο με τα διοικητικά των ομάδων, χωρίς να έχουν έστω μια φόρα διαβάσει τον παραπάνω κανονισμό, ακόμα  και το καταστατικό του σωματείου,  με αποτέλεσμα το σωματείο να μπαίνει σε ανεξέλικτες περιπέτειες και να κινδυνεύει ακόμα και η συμμέτοχη του στο πρωτάθλημα και στους αγώνες.

Αν και το επιζητούμενο αυτής της συμμετοχής τους είναι το κοινό καλό του σωματείου. Πολλές φορές, λόγω της μη τήρησης του κανονισμού και του καταστατικού του σωματείου. Το σωματείο να κινδυνεύει και να βρίσκεται μπροστά στο φάσμα της διάλυσης και της καταστροφής, γιατί πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ΟΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.

 

Για να διαβάσετε τον κανονισμό των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων κάντε κλικ εδώ:Πηγή – πληροφορίες: https://www.epo.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία. 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ