ΤΖΑΒΑΡΑΣ: «ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ …!!! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ»

Ο Αντιπρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ιστορικού «Α.Π.Σ. Ατρόμητου Πλατυ» ο κ. Γεώργιος Τζαβάρα μιλώντας  ζωντανά  την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 το βράδυ στον διαδικτυακό ισότοπο και την αθλητική ενημερωτική σελίδα «στη ΣΕΝΤΡΑ» και στην εκπομπή του Αποστόλη Νίκα «90 + ΚΑΤΙ» αποκάλυψε όλα αυτά τα παράδοξα και κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στην ιστορική ομάδα του Ατρόμητου Πλατύ και ιδιαίτερα για το γήπεδο που δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή του, αν και το έργο έχει προχωρήσει μέχρι και την ανάθεση σε ανάδοχο εργολάβο για την κατασκευή του από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Ο κ. Τζαβάρας ιδιαίτερα αιχμηρός και καυστικός  μίλησε και για τα διοικητικά της ομάδας και για το ότι  το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Ατρόμητου Πλατύ δεν γνωρίζει και δεν αποφάσισε ουδέποτε για γενική συνέλευση και για αρχαιρεσίες και πάντα  σύμφωνα με το καταστατικό, που είναι το ευαγγέλιο για τις ομάδες και κάθε φορέα ή συλλόγου και ορίζει ότι  η παρούσα διοίκηση είναι για τρία χρόνια  και όχι για ένα χρόνο…!!!

 

Κάλεσε δε  να σταματήσουν  αμέσως τώρα οι παράνομες και διχαστικές  γενικές συνελεύσεις και η επίσημη διοίκηση θα τοποθετηθεί επίσημα για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και μας πληγώνουν ως φίλαθλοι και οπαδοί αυτής της μεγάλης ιστορικής ομάδας, που κάποτε είχε παίξει και ενάντια στην «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ». Βέβαια, έκανε κάλεσμα ενότητας προς άλλους και κάλεσε όλους να στρατευτούν δίπλα στην ομάδα, ώστε να μην σβήσει και η ομάδα και χαθεί το ιδιόκτητο γήπεδο της. Άλλωστε, δεν περισσεύει κανένας όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Μετά από αυτές τις βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες  δεν υπάρχει μόνο ποινικό, αλλά και ηθικό και διοικητικό ζήτημα  και βέβαια αν όλα αυτά συμβαίνουν στην ιστορική ομάδα πρέπει άμεσα όλα αυτά να πάνε στην δικαιοσύνη και να  περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση από το Δ.Σ., ώστε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί που ανακοινώνουν, οργανώνουν και σχεδιάζουν γενικές συνελεύσεις ερήμην της σημερινής διοίκησης και οργανώνουν  νέες διοικήσεις εις βάρος της ομάδας, αλλά και ολόκληρης της  κοινωνίας.  Βέβαια,  πρέπει να πούμε ότι ο κύριος Τζαβάρας έθεσε και ένα ακόμη σημαντικό και ουσιαστικό πρόβλημα στην διαχείριση της ομάδας και ειδικά στα οικονομικά, λέγοντας χαρακτηριστικά δεν μπορεί να δίνω χρήματα και να μην ξέρω που πάνε…;;;;.

 

Για να ακούσετε ολόκληρη την άκρως  αποκαλυπτική τοποθέτηση του κ. Τζαβάρα κάντε κλικ εδώ:  

 

 Πηγή – πληροφορίες: https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%A4%CE%97-%CE%A3%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ