«ΠΕΘΑΝΕ» Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ FAKE NEWS - «ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΜΑΣΟ ΝΤΕΜΠΕΝΕΝΤΕΤΙ

 «Ξαναχτύπησε» ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τομάσο Ντεμπενεντέτι ο οποίος με ψεύτικο λογαριασμό που δημιούργησε στο twitter, υποδυόμενος τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο ανακοίνωσε ότι «απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».


Όπως χαρακτηριστικά γράφει στα αγγλικά στον ψεύτικο λογαριασμό, ο οποίος έχει και τη φωτογραφία του Άκη Σκέρτσου: «ΕΠΕΙΓΟΝ. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πέθανε σε ηλικία 69 χρόνων.»

 

https://twitter.com/ASkertsosGr/status/1280517120254775297?s=20

Πριν από λίγο ο ενημέρωσε ο ίδιος ότι πρόκειται για Fake profil που δημιούργησε ο ίδιος:

 

https://twitter.com/ASkertsosGr/status/1280517120254775297?s=20

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.dikaiologitika.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ