ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 11 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή τόσο για την Κιβωτό του Κόσμου όσο και για την Καλαμάτα αφού έφτασαν τα πρώτα 11 παιδιά στη δομή της πόλης.

Δομή που στεγάζεται σε εγκαταστάσεις που προσέφερε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Ι. Καρέλια στην οδό Λακωνικής.

Τα παιδιά ήρθαν με τη συνοδεία του εμπνευστή και δημιουργού της Κιβωτού πατρός Αντώνιου Παπανικολάου και γνώρισαν το νέο τους σπίτι.                                                        

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

 


 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ