ΆΝΤΡΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑ 55 ΕΤΩΝ

Εικόνες σοκ εκτυλίχθηκαν στην Καλλιθέα όπου, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο zougla 57χρονος άντρας κρατώντας τσεκούρι κυνηγούσε στον δρόμο γυναίκα 55 ετών.

Αναγνώστρια της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας περιέγραψε σοκαρισμένη την σκηνή που αντίκρισε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Θησέως: Ο άντρας κατάφερε με το τσεκούρι απανωτά χτυπήματα στην γυναίκα που φώναζε καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια. Αιμόφυρτη έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δράστης μόλις εξάντλησε την φονική του μανία πάνω της, γύρισε το τσεκούρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε.

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της περιοχής, κάλεσαν την αστυνομία που έφτασε επί τόπου προκειμένου να συλλάβει τον δράστη. Το ΕΚΑΒ που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα παρέλαβε τη γυναίκα που φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, αλλά και τον δράστη για να τους οδηγήσει στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον «Ερυθρό Σταυρό».

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ανδρόγυνο ή εν διαστάσει ζευγάρι.

 

Τα αίτια της επίθεσης διερευνώνται


                                                           

Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ