ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΆΝΔΡΑΣ 77 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ


Το μεσημέρι της Κυριακής 09 Αυγούστου 2020 ένας άνδρας 77 ετών εντοπίστηκε νεκρός ανάμεσα στα χωριά Βαλύρα και Σκάλα Μεσσηνίας .


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή, είχε χαθεί εδώ και ημέρες και τον αναζητούσε ο αδερφός του, ο οποίος και τον εντόπισε, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

                                                    

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ