ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΡΟΜΑ

Ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020,  στην περιοχή του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

 

Συγκεκριμένα, ένας 30χρονος Ρομά επιχείρησε να κλέψει ποτά και αναψυκτικά από τα ψυγεία καφετέριας έξω από το Νοσοκομείο. Ο 39χρονος ιδιοκτήτης προέβαλε αντίσταση, αλλά ο 30χρονος τον χτύπησε, πήρε μαζί με τον συνεργό του αυτά που ήθελαν και εξαφανίστηκαν.

 

 Ο ιδιοκτήτης, που δέχτηκε χτυπήματα, πήγε στο Νοσοκομείο και αργότερα υπέβαλε μήνυση, ενώ οι θρασύτατοι δράστες αναζητούνται.

 

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό παραβατικότητας που προκαλεί αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

 

Και ενώ η ανησυχία των πολιτών παραμένει, καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει με το επιχειρησιακό κέντρο για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, που είχε προαναγγελθεί από το Δήμο Καλαμάτας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πως θα λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι στο παλιό Δημαρχείο.

                                               

Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

  

 

 

 

Αναδημοσίευση:


Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ