ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Η ΝΕΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Νέος Πρεσβύτερος προστέθηκε στο δυναμικό της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπάθου. Δια των χειρών του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Καρπάθου κ. Αμβροσίου, ο Διάκονος Στυλιανός Φασούλας προήχθη σε Πρεσβύτερο.

Ο Νέος Πρεσβύτερος κατάγεται από τα Γρεβενά και είναι μεγαλωμένος στη Νέα Πέραμο Αττικής. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολογία αυτοκινήτων και υπηρέτησε ως καταδρομέας στον ιερό λόχο στην ειδικότητα του ασυρματιστή.

Μετά τη θητεία του και εργαζόμενος στην Καλαμάτα γνώρισε την εν συνεχεία σύζυγό του, η οποία έχει καταγωγή από την Κάρπαθο.

Παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια στο νησί. Σήμερα έχουν μια κόρη, την Ειρήνη ενώ κι ένα μωρό βρίσκεται στην κοιλιά της συζύγου του.

Η χειροτονία του νέου πρεσβυτέρου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πηγαδίων και σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος Πρεσβύτερος θα τοποθετηθεί στο Μεσοχώρι.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο χειροτονηθείς Πρεσβύτερος δέχθηκε τις ευχές Κλήρου και λαού.

Χειροτονία στην Κάρπαθο είχε γίνει πριν από περίπου τρία χρόνια για τον ιερέα των Σπόων.                                                  

Πηγή – πληροφορίες: aegeanews.gr

 

 


 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ