ΣΙΓΗΣΕ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΟΥ ΨΑΛΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 

ΕΤΩΝ:  79


Ο μακαριστός Γεώργιος ήταν ένας σπουδαίος  άνθρωπος και οικογενειάρχης, αλλά πάνω από όλα ήταν ένας άριστος  γνώστης της βυζαντινής μουσικής και καλλίφωνος ιεροψάλτης που με την σαντούρια του φωνή υμνούσε με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη  τον Τριαδικό Θεό και με την άρτια απόδοση των ύμνων πρόσδιδε την βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και την κατάνυξη στους πιστούς.

 

Ο μακαριστός και αγαπητός μας  Γεώργιος Αγγελόπουλος κόσμησε τα αναλόγια των ιερών ναών της Μεσσηνίας και η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο  κενό  και ιδιαίτερα για το χωριό μας το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, που είχαμε στο πρόσωπο του έναν σπουδαίο λόγο να καυχόμαστε για το δικό μας αηδόνι.

 

Η κηδεία  του μεταστάντος Γεωργίου,   θα  πραγματοποιηθεί από τον Ιερό Ναό  Άγιου Δημητρίου Αρκάδων Καλαμάτας την Τετάρτη 05 Αύγουστου 2020  και ώρα 10:00.

 

Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται  στον μεταστάντα Γεώργιο, να έχει καλό ταξίδι και η ψύχη του να εύρη παράδεισο.

 

         Στους οικείους του, ο μοναδικός αληθινός Τριαδικός Θεός  της Αγάπης, και η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα να τους δίνουν  την  εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά  να ζήσουν  να τον θυμούνται και να έχουμε την ευχή του.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ