ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Όπως είναι γνωστό ότι σε αγγειοπλαστική επέμβαση στην καρδιά υπεβλήθη  σε Νοσοκομείο στα Τίρανα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διεθνούς Πρακτορείου Ορθοδοξία, οι γιατροί πραγματοποίησαν αγγειοπλαστική επέμβαση με τοποθέτηση δύο στεντ και  αφού είδαν ότι ξεπεράστηκε ο κίνδυνος συνεχίζουν να παρέχουν στον Αρχιεπίσκοπο, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


Η ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» στο άκουσμα της περιπέτειας της υγείας του Μακαριώτατου Αρχιεπίσκοπου Τίρανων, Δυρραχίου  και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου απέστειλε επιστολή, με την οποία εκφράζει τη συμπαράσταση της και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και με τη βοήθεια του Αναστάντος Χρίστου όλα να ξεπεραστούν γρήγορα.


Ο Μακαριώτατος μετά την πλήρη ανάρρωση του και αφού επανήλθε στα αρχιεπισκοπικά  καθήκοντα του επικοινώνησε με τη σελίδα μας και με τον ιδιοκτήτη της σελίδας μας κ. Βασίλειο Δημ. Γεωργιόπουλο και τη σύζυγό του κα. Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου και εξέφρασε τις ευχαριστίες του και εκδήλωσε την  ιδιαίτερη αγάπη του και όπως χαρακτηριστικά είπε ότι πάντα προσεύχεται και «Δέομαι εκ καρδίας ο Κύριος να Σας χαρίζει αδιάπτωτη υγεία και να ευλογεί πλουσιοπάροχα τη ζωή και τα έργα Σας.»


Εμείς ευχόμαστε ο πανάγιος Θεός να του δίνει υγεία και μακροημέρευση και πάντα και για πάντα προσέχετε υπέρ υμών.


Το κείμενο του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης  Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο προς την ενημερωτική σελίδα μας και στους ιδιοκτήτες της:

 

 

"Λίαν αγαπητοί Κύριε Βασίλειε και Κυρία Μαριάννα,

 

Σας ευχαριστώ θερμά για τίς ευγενείς ευχές υπέρ αναρρώσεως από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου, ζητώντας την κατανόησή σας για την αθέλητη καθυστέρηση της παρούσης.

 

Δέομαι εκ καρδίας ο Κύριος να Σάς χαρίζει αδιάπτωτη υγεία και να ευλογεί πλουσιοπάροχα τη ζωή και τα έργα Σας. 

 

Με πολλή αγάπη ἐν Χριστῷ
 «δι᾽ ὃν τὰ πάντα καὶ δι᾽ οὗ τὰ πάντα» (Ἑβρ. 2:10).

 

† Ἀναστάσιος
Ἀρχιεπίσκοπος Tιράνων, Δυρραχίου καί πάσης Ἀλβανίας"Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ