ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΆΝΩ ΑΡΦΑΡΑ – ΠΕΛΕΚΗΤΟ

 

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, από τον Δήμαρχο και τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας «ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Ε.Δ.Ε. ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ», σύμβαση για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΑΝΩ ΑΡΦΑΡΑ – ΠΕΛΕΚΗΤΟ», προϋπολογισμού 250.000 €. Η εργολαβία έλαβε έκπτωση 58,27%.

 

Πρόκειται για την ολοκλήρωση της  αγροτικής οδοποιίας που εξυπηρετεί τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής και ενώνει τον οικισμό Πελεκητό με τον οικισμό Άνω Αρφαρά.

 

Με το έργο, σύμφωνα με τη μελέτη, θα υπάρξει βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών, οριζοντιογραφικών και μηκοτομικών, με ταυτόχρονη διαπλάτυνση, σε ορισμένα σημεία της αγροτικής οδού από Πελεκητό προς Άνω Αρφαρά.

 

Οι εργασίες προβλέπουν χωματουργικά, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά και σήμανση.

                                                

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 
 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία. 

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ