ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ

Έλεγχος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κατάστημα στο Δήμο Καλαμάτας.

Μετά τον έλεγχο προέκυψε ότι ο αριθμός των πελατών ήταν περισσότερος από ότι επιτρεπόταν με βάση τα τετραγωνικά του χώρου και επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ, καθώς και υποχρέωση να παραμείνει κλειστό για 15 μέρες.                                             

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ