ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ …!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ …!!!!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ……

Δεν έχουν τέλος τα τραγελαφικά περιστατικά με τις τηλεδιασκέψεις στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Μετά τα όσα συνέβησαν με το… live ξεμάτιασμα αντιδημάρχου στη Θεσσαλονίκη, η Καλαμάτα πήρε… τα σκήπτρα και το viral περιστατικό δεν άργησε να συμβεί. Βάρβαρη για ορισμένους ώρα η 3 το μεσημέρι και έτσι ένας Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας ο οποίος κοιμήθηκε για τα καλά κοντά στην ώρα και όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση.


Λίγους μήνες μετά την υπόθεση του 5G, αυτή την φορά τον γύρο του Διαδικτύου κάνει σήμερα το βίντεο της χθεσινής συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου σε κάποιο σημείο πρόεδρος τοπικής κοινότητας φαίνεται να... κοιμάται.


Μιλώντας πάντως σήμερα στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταματινού Σωτήρης Μπούρας διευκρίνισε, ότι είχε ξυπνήσει από τις 5 τα ξημερώματα για αγροτικές εργασίες και ότι μετά τις 3 το μεσημέρι, που γινόταν η τηλεδιάσκεψη του βγήκε η κούραση της ημέρας (μετά το 01:36:00 στο βίντεο).


Πάντως, δεν ήταν ο… μόνος η ξάπλα σε στυλ κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που κάπνιζαν σε δημόσιους χώρους, εκείνοι που έτρωγαν μια και το επέβαλε η ώρα, αλλά και άλλοι που ψήφιζαν από την Εκκλησία!!!


Από το κουτσομπολιό του Διαδικτύου δεν έμεινε ασχολίαστο και το γεγονός ότι η δημοτική σύμβουλος Μαρία Μπαρούνη, που αρχικά ήταν κανονικά παρούσα στην τηλεσυνεδρίαση, στο θέμα για τα αρχαία της Υπαπαντής ψήφισε, ενώ βρισκόταν στον εσπερινό του Αγίου Φανουρίου (μετά το 04:42:00 στο βίντεο).


Δείτε το βίντεο της συνεδρίασης:


                                

Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr / https://best-tv.gr

 


 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ