Ο ΠΑΡΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΛΚΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Κ19 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Μεσσηνιακή παροικία στο Αγρίνιο αφού ακόμα ένας ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του, στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Πάρη Τσιγαρίδη που έλκει καταγωγή από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  και  μετά την θητεία του στην ΑΕΚ, έλυσε την συνεργασία του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, ο Μεσσήνιος παίκτης έχει ήδη ξεκινήσεις προπονήσεις, έχει συμμετάσχει σε φιλικά αφήνοντας καταπληκτικές εντυπώσεις και με τα γκολ που έχει σημειώσει.


Θα έχει συμπαίκτη τον Περικλή Δημητρίου ενώ στην Κ17 έχουν ενταχθεί οι Τσουμάνης και Λάππας.

                                                                          

Πηγή – πληροφορίες:  www.taklin.gr

 


 


 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ