ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021


Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00, κεκλεισμένων των θυρών, έχει προγραμματιστεί η 4/2020 συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος της οδού Αθηνών 99, στο ισόγειο του Α ́ κτηρίου (νέο Δημαρχείο).

 

Θα υπάρξει συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων:

 

1. Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Καλαμάτας, έτους 2021.

 

2. Προϋπολογισμός Δήμου Καλαμάτας, οικον. έτους 2021.

 

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την 15η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στην ίδια αίθουσα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία.

 

 

Σχετικά αρχεία:


Πρόσκληση


Προϋπολογισμός - Έσοδα 2021


Προϋπολογισμός - Έξοδα 2021


Τεχνικό πρόγραμμα 2020-21


 

 Διαβάζοντας τα παραπάνω αρχεία διαπιστώνει κανείς εύκολα, ότι κανένα έργο  δεν έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί  στο πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, στο Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό του Δήμου Καλαμάτας , για το 2021.

 

 Η ανικανότητα της τοπικής αρχής είναι δεδομένη και το χωριό Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας είναι στον αυτόματο πιλότο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα και ούτε έστω μια χαραμάδα αισιοδοξίας .!!!!

             Δυστυχώς το χωριό μας παραμένει ουραγός σε θέματα διεκδίκησης έργων  και  είναι το τελευταίο χωριό του Δήμου Καλαμάτας αφού δεν λειτούργει τίποτα …!!!! 

                                             

Πηγή – πληροφορίες:  https://www.kalamata.gr

 


 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ