Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Μεσσήνης πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και η σύζυγός του Δάφνη. Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρώην πρωθυπουργό για διάφορα θέματα.


Ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των μεγάλων έργων υποδομής που προωθεί η Δημοτική Αρχή και έχει ανάγκη η περιοχή μας. Επίσης, αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα και στα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα που αποτελούν βασική πηγή εσόδων των δημοτών μας καθώς και στην προοπτική ανάπτυξης του τουριστικού τομέα με τη δημιουργία έργων υποδομής και ιδιωτικών επενδύσεων στο τεράστιο παραλιακό μέτωπο που ανήκει στον Δήμο Μεσσήνης.


Ο πρώην πρωθυπουργός, συμφώνησε πως ο Δήμος -που τον γνωρίζει λόγω και της καταγωγής της συζύγου του-  έχει όλες τις προοπτικές ανάπτυξης και οφείλει να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και να δώσει νέα ώθηση στον τομέα του τουρισμού και των επενδύσεων.


Τέλος, ο Δήμαρχος Μεσσήνης προσέφερε στον πρώην πρωθυπουργό το λεύκωμα της Αρχαίας Μεσσήνης, ενώ ο κ. Σημίτης υποσχέθηκε στην επόμενη επίσκεψή του να επισκεφτούν μαζί με τον Δήμαρχο τον αρχαιολογικό χώρο.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ