ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη χρήση προστατευτικής μάσκας στα σχολεία, πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Καλαμάτα!

 

Οι διαμαρτυρόμενοι γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν δώσει ραντεβού, το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο ύψος των αγαλμάτων, ζητώντας να μην είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στο σχολικό περιβάλλον.

 

Κύριο σύνθημα τους ήταν “Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο – Αναπνέω ελεύθερα είναι δικαίωμα μου”.                                                            

Πηγή – πληροφορίες:  https://kalamatain.gr

 

 
Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ