ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Οικονόμος Πατέρας Βασίλειος Μπεγέτης, που είναι ιερέας της Μητροπόλεως Μεσσηνίας  πρώτευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις και έτσι επέτυχε την εισαγωγή του στην Θεολογική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  

Ο Πατέρας Βασίλειος είναι οικογενειάρχης και πατέρας ενός παιδιού και πάντα  χωρίς να παραμελήσει τα ιερατικά του καθήκοντα, αφού εξυπηρετεί τέσσερεις ενορίες. Μετά τον ναό, καθώς κρεμούσε το πετραχήλι του στην ωραία πύλη ζωνόταν την σχολική τσάντα του και  πήγαινε στο Εσπερινό Λύκειο,  ώστε να το τελειώσει και να ετοιμαστεί, ώστε ν’ αγωνιστεί και να πετύχει στο στίβο τον πανελληνίων εξετάσεων.

Μετά από πολύ αγώνα και κόπο τα κατάφερε. Έτσι, σήμερα είναι νέος φοιτητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Η ανεξάρτητη, μοναδική και έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά, γι’ αυτή την επιτυχία του Πατρός Βασιλείου, που είναι καλός φίλος και αναγνώστης της σελίδας μας, αλλά και του χωριού μας.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ