ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ


Ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Αθανασόπουλος, αναλαμβάνει ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας, θέση που έως σήμερα διατηρούσε ο Δήμαρχος.

 

Σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, ο Δήμαρχος προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

 

«H ΔΕΥΑΚ υλοποιεί αυτή τη στιγμή ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα που σε βάθος τετραετίας θα ξεπεράσει τα 60 εκατ. ευρώ.  Ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα που είμαστε σίγουροι ότι θα συμπαρασύρει θετικά ακόμα και τον κεντρικό Δήμο. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ είναι πλήρους απασχόλησης, θα πρέπει να δουλεύει για τη ΔΕΥΑΚ 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας είναι ακόμη περισσότερες. Υπηρέτησα τη ΔΕΥΑΚ ένα χρόνο, θα πρέπει όμως τώρα να αναλάβει κάποιος άλλος. Ένας άνθρωπος με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, να είναι εργατικός, να είναι έντιμος και να θέλει να προσφέρει. Αυτά τα τρία στοιχεία λοιπόν τα βλέπω στο πρόσωπο του Κώστα Αθανασόπουλου και για αυτό τον προτείνω από σήμερα -θα βγει και σχετική απόφαση καθώς Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ είναι πάντα ο Δήμαρχος Καλαμάτας- να αναλάβει ως Πρόεδρος και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Το έργο είναι δύσκολο αλλά ο Κώστας έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν ως Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ, θα είμαι δίπλα του και είμαι βέβαιος ότι θα δώσεις τον καλύτερό του εαυτό».

 

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ανέφερε:

 

«Οφείλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει να μου αναθέσει  την Προεδρία της ΔΕΥΑΚ την οποία κατείχε μέχρι σήμερα. Έχω υπηρετήσει τη ΔΕΥΑΚ 8 τετραετίες ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και αυτή είναι η τρίτη μου θητεία ως Προέδρου. Όλο αυτό το διάστημα είχαμε αγαστή συνεργασία με όλους και η ΔΕΥΑΚ επιτέλεσε ένα σοβαρό έργο.

 

Είμαι θιασώτης της διαφάνειας και της καλής ποιότητας των έργων με αμείλικτη αντιμετώπιση. Θα είμαι παρών σε όλα τα σημεία και απολογούμενος στο Δήμαρχο. Τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά με δεδομένο ότι καλείται η ΔΕΥΑΚ να καλύψει ένα άμεσο και ένα μεσομακροπρόθεσμο έργο πολλών εκατομμύριων ευρώ. Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Συνεργαζόμενοι με όλους θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες».

 

Σημειώνεται ότι ο κ. Αθανασόπουλος κατέχει σήμερα τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, θέση από την οποία θα παραιτηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ