ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

 

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση παρουσία του Προέδρου και των μελών του Δ. Σ. το Χατζηκυριακείου Ιδρύματος ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Καράμπελας για την προσωπικότητα και την πολύχρονη, εξαιρετικά δημιουργική και ανιδιοτελή προσφορά του στη εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πατέρας  Χρυσόστομος έχει καταγωγή από την Μεσσηνία και έχει υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός την δημόσια εκπαίδευση σε παρά πολλά σχολεία της Μεσσηνίας και  είναι ένας εξαίρετος  κληρικός κόσμημα που τιμά  και κοσμεί την Μητρόπολη Πειραιώς με την  άοκνη πνευματική του και φιλανθρωπική του  δράση…!!!


Ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ο Θεός να χαρίζει δύναμη και υγεία στο π. Χρυσόστομο για την επιτυχή έκβαση του πολύπλευρου έργου του.


Είθε να είναι όπως πάντα πολυσχιδής να βρίσκεται κοντά μας και να μας δίνει την ευλογία του.


Στην φωτογραφία, αριστερά βρίσκεται ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φίλιππος Σκαραμαγκάς και δεξιά ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Μπακούρης.

                                                                 

Πηγή – πληροφορίες: www.xatzikiriakio.gr

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ