Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΑΙΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, στο Νοσοκομείο της πόλης και με τη μουσική της θέλησε να προσφέρει όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και στους νοσηλευόμενους στο ίδρυμα.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας αποτελώντας μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, κυρίως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα, για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στους πολίτες της Μεσσηνίας και ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο μαέστρος Κώστας Νικολέας, περιλάμβανε κομμάτια από όπερες, οπερέτες, μιούζικαλ και ιταλικές καντσονέτες, ενώ τραγούδησαν οι Μαριλένα Κυριακοπούλου και Αλέξανδρος Σταυρόπουλος.                                                                   

Πηγή – πληροφορίες: www.kalamata.gr

 


 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ