ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ο ΜΠΕΖΟΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ….;;;;


Εντείνονται οι φήμες στην Καλαμάτα ότι επίκειται αντικατάσταση του διοικητή του οικείου νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου με την Αντιδήμαρχο της πόλης Ελένη Αλειφέρη, η οποία είναι γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. στη Μεσσηνία

 

Η κα Αλειφέρη έχει σπουδάσει νομικά και έχει μακρά εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Δήμαρχος Μελιγαλά την περίοδο 2000-2010 και Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, η κα Αλειφέρη θα αντικαταστήσει τον κ. Γιώργο Μπέζο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα στελέχη στη διοίκηση νοσοκομείων. Ο κ. Μπέζος είχε διοριστεί αρχικώς το 2011 επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και έκτοτε είχε ανανεωθεί η θητεία του από όλες τις μετέπειτα κυβερνήσεις.

 

Πολλοί εκτιμούν ότι ο κ. Μπέζος “πληρώνει” τη θερμή υποστήριξη που είχε εκδηλώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς το πρόσωπο του Παύλου Πολάκη. Ο ίδιος ακούγεται ότι ετοιμάζει μία μικρή γιορτή αύριο στο νοσοκομείο με την ευκαιρία έλευσης ιατρικού εξοπλισμού με κλίνες και αναπνευστήρες από τη μεγάλη δωρεά για την πανδημία.

 

Στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, Διοικητής σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αναλαμβάνει ο υγειονομικός υπάλληλος, Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΖΟΥ

 

“Αύριο και ίσως για προ-τελευταία φορά θα επισκεφθώ το Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να παραλάβουμε ένα φορτηγό-ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ότι πιο σύγχρονο στα παρακάτω είδη. Έξι (6) ηλεκτρικές κλίνες ΜΕΘ, έξι (6) αναπνευστήρες και έξι (6) μόνιτορ με κεντρικό σταθμό. Ότι είπαμε το κάναμε.

Ζητώ συγνώμη σε κάποια στελέχη του Υπουργείου Υγείας εάν κάποια στιγμή υπήρξα πιεστικός έως και φορτικός για να έρθει αυτός ο εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά αυτό επέβαλε η ευθύνη και το χρέος μου. Τα υπόλοιπα αύριο!!

 

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!”
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ