ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Αναχώρησαν για την πληγείσα περιοχή του Δήμου Καρδίτσας δύο φορτηγά οχήματα του Δήμου Καλαμάτας μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (νερά, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα κ.λπ.) με σκοπό τη στήριξη των πλημμυροπαθών. Τα δύο δημοτικά φορτηγά οχήματα συνοδεύονται από τον Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη και υπηρεσιακούς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, επιχειρήσεων και ιδιωτών, στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ήταν άμεση και μεγάλη.


Σε συνέχεια επικοινωνίας του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου με τον ομόλογό του στην Καρδίτσα Βασίλη Τσιάκο, στην πληγείσα περιοχή θα παραμείνει και θα συνδράμει στην εξυπηρέτηση του έργου αποκατάστασης των καταστροφών, ένα φορτηγό όχημα του Δήμου και ο οδηγός του.


Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, θέλοντας να συμβάλει στην υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, προσέφερε 300 € για την κάλυψη μέρους των προσωπικών εξόδων του οδηγού που θα συνοδεύει το φορτηγό και που θα παραμείνει μαζί με το όχημα στην Καρδίτσα για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. Όσον αφορά τη διαμονή και το φαγητό του οδηγού, το κόστος θα καλυφθεί από το Δήμο Καρδίτσας.                                                         

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ