ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ


                                                                      Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Γιάννη Ζαφειρόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου, ότι παραιτείται, για προσωπικούς λόγους, από όλες τις επιτροπές στις οποίες έχει εκλεγεί ή οριστεί, όπως την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας. Ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του και εγγράφως…

 

                                                                      Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος στη ψηφοφορία, χθες το βράδυ, για το κρίσιμο ζήτημα της ανάδειξης των αρχαιοτήτων της Υπαπαντής, διαφοροποιήθηκε για άλλη μια φορά από την επιλογή της παράταξής με την οποία έχει εκλεγεί.

 

                                                                      Η παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου (δηλαδή η ίδια, η Ελένη Γκλεγκλέ και ο Λεωνίδας Λιάππας) ψήφισαν υπέρ της πρότασης που υπέβαλαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αντίθετα ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος απείχε από τη ψηφοφορία, όπως απείχε η παράταξη της πλειοψηφίας.

 

                                                                      Σημειώνεται ότι με την παράταξη της Μαρίας Οικονομάκου είχε εκλεγεί και ο Παύλος Κλάδης, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε αμέσως μετά τη διακοπή της συνεργασίας της παράταξης με τη δημοτική αρχή, την οποία και στηρίζει.                                                                     

Πηγή – πληροφορίες: www.kalamatajournal.gr

 

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ