Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Παρουσία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός έτους της Δημοτικής Αρχή στη διοίκηση του Δήμου, αναφέροντας για μία ακόμα φορά ότι μέσα από τη σύνθεση, τη συνεννόηση και τη συνεργασία μπορούν να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής, οι αρμοδιότητες της οποίας έχουν ενισχυθεί, καθώς ήδη έχει ζητηθεί να αποστέλλονται η πρόσκληση και τα θέματα των συνεδριάσεων σε όλους τους επικεφαλής αλλά και να τους δίνεται η δυνατότητα να ακούγεται η θέση τους και να καταθέτουν τις προτάσεις τους.

 

Τέλος όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος, των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής στο εξής θα προεδρεύει ο ίδιος.

                                                                          

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

 


 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ