ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΡΦΑΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00


Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κτηρίου της Φιλαρμονικής Αρφαρών.

 

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, θα ακολουθήσει συναυλία από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών και θα δοθεί μικρό κέρασμα. Τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχολείο της Φιλαρμονικής στ’ Αρφαρά, διδάσκονται όλα τα όργανα Φιλαρμονικής, ξύλινα (φλάουτο-κλαρινέτο-σαξόφωνο), χάλκινα (τρομπέτα-κόρνο-τρομπόνι-τούμπα), κρουστά (ντράμς), καθώς θεωρία της μουσικής και χορωδία σε εβδομαδιαία βάση.

Πηγή – πληροφορίες: www.kalamata.gr

 

 


 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ