ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Από σήμερα,  Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020, το γραφείο του Συνηγόρου του Δημότη και της Επιχείρησης στεγάζεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας - Πανταζοπούλειος Λαική Σχολή ( φουαγιέ) επί της οδού Αριστομένους 33.

 

Ημέρες και ώρες υποδοχής κοινού (Τρίτη - Πέμπτη 10.30 -12.30 και Τετάρτη 18.30- 20.30)

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2721360811 και 6947429439.


Πηγή – πληροφορίες: www.kalamata.gr 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ