ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Ένας 34χρονος, κάτοικος Αρφαρών, είναι ο “ακροβάτης”, που στις 8 Οκτώβρη 2020 αναρριχήθηκε στη κεραμοσκεπή της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, έσπασε τα κεραμίδια, κατέβηκε στο χώρο και πήρε χρήματα από το παγκάρι. Η εξιχνίαση της διάρρηξης έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας…


Σε σχετικό αστυνομικό δελτίο επισημαίνονται τα εξής: “Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό, που είχε γίνει την 8.10.2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, για κλοπή”.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamatajournal.gr

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ