ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΛΑΤΥ – ΑΡΦΑΡΑ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Παρά το γεγονός ότι ο 63χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά κρίθηκε προφυλακιστέος , ομόφυλοι του αυτή την ώρα έχουν βάλει φωτιές στα διόδια των Αρφαρών, έχοντας σπάσει τα κουβούκλια και προπηλακίσει εργαζομένους.


Ο δρόμος για την Αθήνα είναι κλειστός αυτή την ώρα και δεκάδες αυτοκίνητα κάνουν αναστροφή και γυρίζουν απ’ το ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.


Πηγή – πληροφορίες: Miltos Chrysomallis / https://www.tharrosnews.gr


  


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ