ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο καθαρισμών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στο δίκτυο του ΓΟΕΒ Παμίσου, όπως επίσης σε ρέματα και χείμαρρους, από συνεργεία της Π.Ε. Μεσσηνίας.

 

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ήμερες πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής κλαδιών και καθαρισμού των πρανών σε Κάτω Μέλπεια, Διμάνδρα, Σύρριζο, Διαβολίτσι, Αρκαδική Πύλη, Πετράλωνα, Μαγγανιακό, Αγιο Σώστη, Λάμπαινα και Μελιγαλά.

 

Επιπλέον, συνεργείο που έχει αναλάβει τον καθαρισμό δρόμων και τάφρων του ΓΟΕΒ βρέθηκε στις περιοχές Βαλύρας, Πλατύ και Πιπερίτσας.

 

Τέλος, όσον αφορά τον καθαρισμό των ρεμάτων, στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας, μηχανήματα της Π.Ε. Μεσσηνίας προέβησαν σε σχετικές εργασίες στην περιοχή Θουρίας (χείμαρρος Ξερίλας), στο Αριοχώρι (ρέμα Καλπάτσι), καθώς και σε ρέματα στην περιοχή Ασπροπουλιάς και Κατσαρού.

Πηγή – πληροφορίες: www.ppel.gov.gr

 

 


 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ