ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!»


Σε δήλωση προχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, η οποία εξέφρασε την άποψη ότι η Εκκλησία της Ελλάδος πρέπει να προχωρήσει στην αγιοποίηση του αδικοχαμένου  Παύλου Φύσσα


Σύμφωνα με το ethnos.gr, η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο Kontra Channel τόνισε ότι «πιστεύω ότι πρέπει να αγιοποιηθεί ο Φύσσας από την Εκκλησία, γιατί καταφέραμε με τη θυσία του να μπει τέλος σε αυτό το πράγμα. Μην μου μιλάτε εμένα για τη Χρυσή Αυγή».

 

Πηγή – πληροφορίες: ethnos.gr

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ