ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, τελέσθηκε μεταξύ άλλων η εκκλησιαστική πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αριοχωρίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αριοχωρίου, με την οικονομική συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού διοργάνωσαν τελετή, κατά την οποία επιδόθηκαν βραβεύσεις σε παιδιά του Αριοχωρίου, που πέτυχαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Βραβεύθηκαν:

 ο Δημήτρης Μανιάτης του Γεωργίου, 

η Μαρία – Μαλεβή Πράσινου του Κωνσταντίνου

 και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινοπούλου του Νικολάου,

 που παρέλαβαν έπαινο που συνοδευόταν από το ποσό των 150€, καθώς και μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr


 


 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ