ΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΤΗΣ


Μέρα πένθους για το ελληνικό μπάσκετ και την αθλητική δημοσιογραφία, αφού έφυγε από την ζωή ο Κώστας Μπατής σε ηλικία 61 ετών από ανακοπή καρδιάς. 

Το ελληνικό μπάσκετ και η αθλητική δημοσιογραφία πενθούν. Ο Κώστας Μπατής έφυγε από την ζωή σε ηλικία σε ηλικία 61 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Κώστας Μπατής γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1959. Υπήρξε παίκτης του Παναθηναϊκού, του Έσπερου και του Μίλωνα και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες (Παίδων και Εφήβων). Με την φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε από το 1974 έως το 1982 και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων το 1975.

Όσο σπουδαία ήταν η καριέρα του εντός του γηπέδου, εξίσου σπουδαία ήταν και έξω από αυτό, αφού όταν αποσύρθηκε από τα παρκέ ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, όπου μεταξύ άλλων εργάστηκε σε αρκετά κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η υπέροχη φωνή του, οι γεμάτες πάθος μεταδόσεις του, η διαφορετική προσέγγιση που ακολουθούσε όταν περιέγραφε αγώνες τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.


Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Κώστα Μπατή εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο Ολυμπιακός,  ο Παναθηναϊκός και η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα  μας «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ