ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΆΡΙΟΣ


Το Κοινοτικό Ιατρείο Άριος εγκαινιάστηκε την, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020. Ο χώρος που παλαιότερα είχε λειτουργήσει και ως αίθουσα Συμβουλίου, συντηρήθηκε και διαμορφώθηκε από την Κοινότητα Άριος με την οικονομική συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, ο οποίος έδωσε τα εύσημα στον Πρόεδρο της Κοινότητας Γρηγόρη Κωστόπουλο αλλά και σε εθελοντές από την περιοχή, που με ελάχιστα χρήματα μεταμόρφωσαν το χώρο και πλέον εκεί μπορεί να λειτουργήσει το Κοινοτικό Ιατρείο.

Το Κοινοτικό Ιατρείο Άριος λειτουργεί Τρίτη και Παρασκευή, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 27213 60519.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ