21ΧΡΟΝΟΣ ΈΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΚΤΕΡ


Με πολύ άσχημα νέα το σημερινό πρωινό και με την τραγωδία που σημειώθηκε στο Στρέφι να συνταράσει τους πάντες. Με διαστάσεις ενός δράματος που δεν έχει προηγούμενο. Ένας νέος 21 ετών έχασε τη ζωή του όταν ανατράπηκε τρακτέρ, με συνέπεια να τον καταπλακώσει, προκαλώντας του πολύ σοβαρά τραύματα. 

Το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε, έσπευσε το σημείο και μετέφερε τον νεαρό σε κρίσιμη κατάσταση  στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου παρά τις προσπάθειες όλων, δυστυχώς δεν αποφεύχθηκε το μοιραίο. Ένας απέραντος θρήνος και μια οδύνη χωρίς τελειωμό με το παλικάρι να χάνεται τόσο άδικα.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://best-tv.gr
 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ