35.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 6 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Στο πλαίσιο αυτό ωστόσο και ύστερα από τη ραγδαία αύξηση που είχε καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες, οι έλεγχοι είναι κάτι περισσότερο από εντατικοί και έχουν επεκταθεί σε κάθε κατεύθυνση.


Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα, τα πρόστιμα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έπεσαν “βροχή”, ενώ 16 είναι και οι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, οι οποίες έχουν ήδη καταγραφεί.

Σε ότι αφορά στα καταστήματα, τα οποία στο σύνολό τους βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, μια παράβαση αφορούσε σε υπεράριθμους, με αστυνομικούς της διεύθυνσης Μεσσηνίας να επιβάλλουν πρόστιμο 14.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, επειδή οι πελάτες ήταν πάρα πολλοί, όρθιοι στο σύνολό τους και χωρίς φυσικά να τηρούνται οι αποστάσεις. Δύο ακόμη παραβάσεις κατεγράφησαν σε κλαμπ της περιοχής γιατί υπήρχαν όρθιοι πελάτες, με το πρόστιμο να ανέρχεται σε 3.000 ευρώ και από τρεις σε καταστήματα εστίασης που είχαν υπερβεί το ωράριο, αφού ο έλεγχος διενεργήθηκε μετά τη 1 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να επιβληθεί από 5.000 ευρώ πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες.

Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν σε κάθε κατεύθυνση τις επόμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια να σταματήσει διάδοση του κορωνοϊού.

Έλεγχοι είναι το ίδιο εντατικοί και για τη χρήση μάσκας, καθώς ήδη, έχουν επιβληθεί 16 πρόστιμα, 150 ευρώ το καθένα, σε πολίτες του νομού.

Πηγή - πληροφορίες : best-tv.gr

 

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ