ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 45ΧΡΟΝΟ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Τραγωδία το βράδυ του Σαββάτου στην Άνω Μεσσηνία, όταν ένας 45χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 8:30 το βράδυ σε αγροτικό δρόμο στο Δασοχώρι του Δήμου Οιχαλίας κοντά στον οικισμό Αράχωβα. Ο 46χρονος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος (είχε κατεύθυνση προς Διμάνδρα), το οποίο έπειτα ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου συνοδηγού, αδερφού του οδηγού.

Πηγή - πληροφορίες : https://eleftheriaonline.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ