ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ 57ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΗ

Ένας 57χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, σε κατάσταση μέθης αποπειράθηκε το βράδυ του Σαββάτου να ασελγήσει σε 13χρονη ομοεθνή του, στην περιοχή Μονοδένδρι Γαργαλιάνων, με αποτέλεσμα να τον… ξυλοφορτώσουν!


Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος είχε έρθει πρόσφατα στους Γαργαλιάνους για την ελαιοσυγκομιδή και φιλοξενούταν σε σπίτι ομοεθνών του στο Μονοδένδρι Γαργαλιάνων. Ωστόσο, χθες το βράδυ σε κατάσταση μέθης μπήκε στο δωμάτιο της 13χρονης και προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της. Τότε, το κορίτσι έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι γονείς της … και να ξυλοφορτώνουν άγρια τον 57χρονο, ο οποίος μάλιστα κατέληξε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας!

Σήμερα το πρωί οι γονείς της 13χρονης κατέθεσαν μήνυση και ο 57χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

 

Πηγή - πληροφορίες : gargalianoionline.gr

 

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ