ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ: ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΜΙΑ 72ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ 45ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Σκηνικό βίας σε βάρος 72χρονης και ενός 45χρονου, που έσπευσε να την υπερασπιστεί, περιγράφουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο νεκροταφείο της Μεσσήνης.

Σύμφωνα με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από ομάδα Ρομά, όταν πήγε να επισκεφθεί το μνήμα του άνδρα της, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το μνήμα του 18χρονου, που δολοφονήθηκε στις 5 Οκτωβρίου στην Πιπερίτσα.

Σύμφωνα με αναφορές, όταν η γυναίκα ήταν στο μνήμα, δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν προηγήθηκε κάποιο περιστατικό. Εκείνη την ώρα ένας 45χρονος έσπευσε να την βοηθήσει και να την υπερασπιστεί, αλλά δέχθηκε χτυπήματα, ενώ ακολούθησαν κλοτσιές και γροθιές και σε βάρος της 72χρονης. Επικράτησε πανικός, καθώς άλλα άτομα που ήταν παρόντα και είδαν το σκηνικό έτρεξαν να απομακρυνθούν, ενώ κάποιοι βρήκαν καταφύγιο μέσα στο ναό του νεκροταφείου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και η κατάσταση εκτονώθηκε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και έπειτα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, όπου υπέβαλε μήνυση για εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών. Από το τμήμα με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, ενώ ακολούθησε και ιατροδικαστική εξέταση.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις ατόμων, που φέρονται να ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και έπειτα από εντολή του εισαγγελέα ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Πηγή - πληροφορίες : https://eleftheriaonline.gr


 


 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ