ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ: ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΤΩΝ Μ.Α.Τ. ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΎΠΟΛΗ ΖΩΓΡΆΦΟΥ


Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν πριν από λίγο στο Πολυτεχνείο προκειμένου να διαλύσουν συγκέντρωση ατόμων μέσα στο χώρο.


Δυνάμεις των ΜΑΤ έκοψαν τα λουκέτα από την είσοδο στην οδό Στουρνάρη και περικύκλωσαν περίπου 50 νεαρούς που είχαν μπει μέσα στο ίδρυμα από χθες. Οι νεαροί, όταν κατάλαβαν ότι γίνεται έφοδος των αστυνομικών συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη της οδού Πατησίων. Εκεί οι άνδρες της αστυνομίας τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν σε κλούβα στην οδό Τοσίτσα για να τους μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ.


Κατά την επιχείρηση εκκένωσης οι αστυνομικοί, χωρίς να δώσουν άλλες εξηγήσεις, καλούσαν τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερς να αποχωρήσουν από την περιοχή παρόλο που βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που γίνονταν οι προσαγωγές.


Το ενδεχόμενο της επιχείρησης εκκένωσης συζητήθηκε νωρίτερα σε σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Η περιοχή αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί και η κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Πατησίων έχει σταματήσει.


Ταυτόχρονα με την επιχείρηση εκκένωσης στο Πολυτεχνείο η αστυνομία έκανε επέμβαση και στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου όπου έγιναν και προσαγωγές.


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, και από τα δύο σημεία των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν συνολικά 92 προσαγωγές, 68 στο Πολυτεχνείο (38 γυναίκες και 30 άντρες) και 24 στην Πολυτεχνειούπολη. Όλοι, οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.


Οι διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής έξω από το Πολυτεχνείο, καθώς, όπως έγινε γνωστό χθες από το zougla.gr, μέσα στον χώρο συγκεντρώθηκαν ομάδες νεαρών με αντικείμενο συζήτησης τους εορτασμούς.


Οι νεαροί φώναζαν συνθήματα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν προκαλέσει καμία ζημιά εντός του χώρου.

Πηγή - πληροφορίες : www.zougla.gr

 Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ