ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ & ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου -και ως την Παρασκευή 20 του μήνα- στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα (και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη), λόγω εκτέλεσης εργασιών στο ρεύμα προς Αθήνα, στο τμήμα από την γέφυρα της Τσακώνας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο των Παραδεισίων.

Συγκεκριμένα, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι “από τη Δευτέρα (16.11.2020) έως και την Παρασκευή (20.11.2020) λόγω αποκλεισμού του τμήματος μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 210,0 (Α.Κ. Τσακώνας) και 198,3 (Α.Κ. Παραδεισίων με κατεύθυνση προς Αθήνα), η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν”.

Αυτό σημαίνει ότι για την κίνησή τους προς Τρίπολη, Κόρινθο και Αθήνα, τα οχήματα θα πρέπει -το παραπάνω χρονικό διάστημα- να χρησιμοποιούν τον παλιό εθνικό δρόμο Καλαμάτας – Τρίπολης.

Πηγή - πληροφορίες : www.ppel.gov.gr

 
 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ