«ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σεξουαλική της ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στην ηθοποιό ότι έχει πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή, καθώς έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σεξ μπροστά σε άγαλμα, σε νεκροταφείο και σε άλλα περίεργα μέρη. «Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας και είναι ωραίο που τα έχουμε κάνει», τόνισε η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Στην Σταδίου εκεί που είναι η παλιά Βουλή. Στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη», αποκάλυψε με χιούμορ η γνωστή ηθοποιός. «Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι και δεν μας ενδιέφεραν αυτά τα πράγματα. Ήμασταν πολλά χρόνια προ κορωνοϊού», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας με χιούμορ ότι η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου.

Πηγή - πληροφορίες : https://www.govastileto.gr

 

 

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ