Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΡΒΕΛΑΙΩΝ» ΔΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

“Η αλληλεγγύη είναι το δυνατότερο φάρμακο κατά της πανδημίας!” τονίζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρβελαίων “Παναγία η Σιδερόπορτα” και με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι μπορεί να τεθεί στη διάθεση όποιου χρειάζεται βοήθεια μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας. Δεν παραλείπει φυσικά να συστήσει στον κόσμο που ανεβαίνει στο Καρβέλι να είναι προσεκτικός ώστε να παραμείνει το χωριό καθαρό από κορωνοϊό…

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του “ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας εύχεται να βγούμε όλοι και όλες υγιείς και δυνατοί από τη δοκιμασία που έχει μπει η κοινωνία μας λόγω της πανδημίας.

Παρακαλούμε θερμά τους κατοίκους και τους επισκέπτες στο χωριό μας να τηρούν πιστά τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του νέου Κορωνοϊού, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις επαφές τους με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Με την ευκαιρία ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλο το προσωπικό των δομών υγείας στο νομό μας, γνωρίζοντας τον αγώνα και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν αυτήν την περίοδο.

Άλλωστε, αρκετοί συγχωριανοί μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία, προσφέροντας υπηρεσίες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η σκέψη μας είναι μαζί στους και ελπίζουμε η πολιτεία να τους ενισχύσει άμεσα με μέσα και προσωπικό.

Με την παρούσα ανακοίνωση κάνουμε έκκληση σε όλους και όλες τους συντοπίτες-ισσες μας, που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους λόγω της γενικής απαγόρευσης να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας προκειμένου να βρεθεί τρόπος να συνδράμουμε. 

Ενημερώνουμε πως ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις, ώστε να βοηθηθεί όποιος συμπατριώτης μας έχει ανάγκη.

Η αλληλεγγύη είναι το δυνατότερο φάρμακο κατά της πανδημίας!

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6944701896, 6974601753”.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ