Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”

Στον «αέρα» του LIVENEWS βγήκε ο Αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου, Πατήρ Αντώνιος, ο οποίος σε κήρυγμά του έκανε ανοικτά λόγο περί «παραπληροφόρηση για την πανδημία».

Ο διάλογος με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο ήταν ιδιαίτερα έντονος ενώ στην κουβέντα μπήκε μέχρι και ο Τραμπ!

Πηγή - πληροφορίες : www.makeleio.gr 
Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ