ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ 40.000 ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χρόνο με τον χρόνο γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σπίτι στο Παραδείσι της Κω.

Εδώ και 15 χρόνια το επιμελείται και το εμπλουτίζει με αγάπη και μεράκι ο αγαπητός συμπολίτης μας Αριστείδης Καρράς και η οικογένειά του.

Περίπου 40.000 χρόνια λαμπιόνια, έλατα, φάτνη και διάφορα Χριστουγεννιάτικα στολίδια συνθέτουν ένα πανέμορφο παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό που αξίζει να το δείτε και να το θαυμάσετε κάνοντας τη νυχτερινή σας βόλτα.

Συγχαρητήρια στον κ. Καρρά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!


Πηγή - πληροφορίες : aegeanews.gr

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ