Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ 86ΧΡΟΝΟ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πίσω από τη δολοφονία ενός 86χρονου στη Θεσσαλονίκη κρύβονται δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 14 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι ανήλικοι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για να ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν τον ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δύο έφηβοι τον χτύπησαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και να καταλήξει.

Οι ανήλικοι ομολόγησαν περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και πώς άρχισαν να τον χτυπούν βίαια.

Η φρίκη συνεχίστηκε για τους αστυνομικούς όταν ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων, που ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό.

Οι ανήλικοι φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ