ΠΥΡΑΝΑΛΩΜΑ ΈΓΙΝΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Ολοσχερώς κάηκε απόψε ένα προκατασκευασμένο οίκημα στην περιοχή “Σπιτάκια” στα Λέικα.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 7 μ.μ. και στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς αρχικά υπήρχε πληροφορία για πιθανότητα να βρίσκονται σε κίνδυνο οι ένοικοι. Ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε ο άνδρας, που διέμενε στο σπίτι δεν κινδύνευσε, αλλά από την φωτιά καταστράφηκε πλήρως το 90 τετραγωνικών υπερυψωμένο ισόγειο, ενώ η Πυροσβεστική κατάφερε να κρατήσει τις φλόγες μακριά από το υπόγειο.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας διεξάγει προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες της πυρκαγιάς, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο, ότι ξεκίνησε από σόμπα.

Την κατάσβεση συντόνισε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας  αντιπύραρχος Θανάσης Κατσαφάδος.


Πηγή - πληροφορίες : https://eleftheriaonline.gr

 Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ