ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ (φωτογραφίες από το εσωτερικού του σπιτιού μετά την κλοπή)

Μια δυσάρεστη συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι μια ηλικιωμένη, όταν έπειτα από ειδοποίηση που είχε επέστρεψε στο σπίτι της στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών.

Όλα συνέβησαν ανήμερα τα Χριστούγεννα, όταν η ηλικιωμένη είχε πάει για φαγητό στα παιδιά της που μένουν σε διπλανό χωριό.

Την απουσία της, όμως, εκμεταλλεύτηκε άγνωστος που μπήκε στο σπίτι και το “αναποδογύρισε”, στο μεταξύ, ο συναγερμός που υπάρχει στην οικία, ειδοποίησε την ηλικιωμένη ότι υπάρχει διάρρηξη και όταν αυτή έφτασε στο σπίτι, έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με το διαρρήκτη, που στην αρχή μάλιστα δεν έφευγε από το εσωτερικό.

Να σημειωθεί, ότι όσο ο διαρρήκτης ήταν μέσα στο σπίτι ο συναγερμός χτυπούσε, αλλά αυτό δεν πτόησε τον άγνωστο άνδρα, που κατάφερε να φύγει με άγνωστη μέχρι στιγμής λεία, ενώ προκάλεσε ζημιές στα κουφώματα για να εισέλθει, ενώ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους χώρους.


Πηγή - πληροφορίες : https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ