ΈΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ

Το βράδυ της Παρασκευής ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε πυρηνελαιουργείο στη ΒΙΠΕ Μελιγαλά, με τους δράστες να φεύγουν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ληστεία έγινε στις 19:50 με δύο ενόπλους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες και κουκούλες, να εισβάλουν σε πυρηνελαιουργείο όπου κατάφεραν και αφαίρεσαν το ποσό των 5920 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι άγνωστοι δράστες διέφυγαν από το σημείο πεζοί.


Πηγή - πληροφορίες : https://www.tharrosnews.gr

 Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ