ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΜΑΤ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ (φωτογραφίες)


Άκαρπη απέβη η αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Βλυχό στα Μέγαρα, που είχε στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ενόπλων που τραυμάτισαν πυροβολώντας με σκάγια δέκα άτομα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, τα ΕΚΑΜ, καθώς και άνδρες των ΜΑΤ, όμως οι ένοπλοι είχαν διαφύγει εγκαίρως από τον καταυλισμό.


Τι προηγήθηκε

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, στην περιοχή Βλυχό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 άνθρωποι από σκάγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, δύο ένοπλοι ταμπουρώθηκαν σε κατοικία. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κέντρο υγείας της περιοχής και σε νοσοκομείο, ενώ οι δύο εξ αυτών φέρουν τραύματα στα μάτια.

Η αιτία της αιματηρής συμπλοκής φέρεται να είναι ένα τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε χθες το βράδυ της Δευτέρας, μεταξύ Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό.Πηγή - πληροφορίες : https://www.zougla.grΑναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ